*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Μεταφορά θερμότητας

(Συλλογικό έργο)
Συγγραφή: · Διονύσης Κ. Ασημακόπουλος · Βασιλική Ι. Λυγερού · Γεώργιος Κ. Αραμπατζής
Έκδοση: Οκτώβριος 2009 από "Παπασωτηρίου"
Σελ.:552 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7182-57-Χ


Θέμα: "Θερμοδυναμική "

Η μεταφορά θερμότητας αποτελεί κυρίαρχο φυσικό φαινόμενο σε ένα μεγάλο αριθμό διεργασιών, αλλά και σε ένα ευρύ φάσμα επιστημονικών και τεχνολογικών εφαρμογών. Η κατανόηση των διεργασιών μεταφοράς θερμότητας και η εξοικείωση με την αντιμετώπιση πρακτικών προβλημάτων αποτελεί τη βάση για την ανάλυση και το σχεδιασμό των διεργασιών που απασχολούν ένα μηχανικό και είναι απαραίτητη όχι μόνο για τους χημικούς μηχανικούς αλλά και σε άλλες ειδικότητες, όπως μηχανολόγοι μηχανικοί, μηχανικοί, χημικοί, βιολόγοι, κ.λ.π.

Στο βιβλίο αυτό έγινε προσπάθεια εξισορρόπησης μεταξύ θεωρητικής εμβάθυνσης και εφαρμογής. Η θεωρητική ανάλυση παρουσιάζεται με τον πληρέστερο δυνατό τρόπο, ενώ ο τρόπος εφαρμογής για την αντιμετώπιση πρακτικών προβλημάτων γίνεται εμφανής με πρακτικά παραδείγματα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας