*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Τα κείμενα της Καινής Διαθήκης

Είναι άραγε αξιόπιστα;


Συγγραφή: · F. F. Bruce
Μετάφραση: ·Γωγώ Καρκανίδου - Κορακά
Έκδοση: 2000 από "Πέργαμος"
Σελ.:132 (20χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7241-49-5


Θέμα: "Βίβλος. Κ.Δ. - Κριτική, ερμηνεία κλπ"

Εξετάζονται τα κείμενα της Καινής Διαθήκης - όλες οι πηγές - με βάση μια πλατιά και εξονυχιστική βιβλιογραφία, έτσι που ο αναγνώστης βλέπει ότι κρατάει στα χέρια του το καθαρό και γάργαρο νερό τής θείας αποκάλυψης, τα γνήσια και θεόπνευστα κείμενα. Με το βιβλίο αυτό δίνεται ταυτόχρονα και απάντηση σε μια σειρά βιβλίων προχειρότητας, που κυκλοφορούν στην πατρίδα μας, τα οποία όμως δεν έχουν ως βάση γνήσια και επιστημονικά στοιχεία, και τα οποία θέλησαν να πολεμήσουν τα κείμενα της Καινής Διαθήκης. Για παράδειγμα, το βιβλίο του Θ. Μάρα για τις τάχα «αντιφάσεις» στην Καινή Διαθήκη ή του Νίκου Κόκκινου ή της Λιλής Ζωγράφου, τα οποία ξεσκεπάζονται τώρα ως βιβλία φανατισμού και μονόπλευρα, ελλειπή σε πληροφόρηση και με άγνοια των πηγών. Το βιβλίο τούτο πρέπει να το έχει καθένας, για να το συμβουλεύεται για τα πλούσια στοιχεία που παραθέτει.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας