*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Οχήματα

Συστήματα μετάδοσης της κίνησης


Συγγραφή: ·Νικολίνα Στολάκη
Έκδοση: Νοέμβριος 2010 από "Τζιόλα"
Σελ.:242 (25χ18), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-418-303-6


Θέμα: "Μηχανική - Σπουδή και διδασκαλία (Ανώτερη)" "Μηχανολογία - Σπουδή και διδασκαλία" "Μεταφορές - Μηχανική" "Μοντελισμός"

Η δεύτερη έκδοση είναι εμπλουτισμένη με νέα τεχνικά στοιχεία για τα διάφορα μέρη και τους μηχανισμούς του συστήματος μετάδοσης κίνησης του οχήματος. Οι αλλαγές σε ορισμένους συντελεστές βασίζονται στην διεθνή βιβλιογραφία, δίνονται παραδείγματα και υπολογισμοί.

Η νέα έκδοση είναι σύμφωνη με το Πρόγραμμα Σπουδών του Τμήματος Οχημάτων του Αλεξάνδρειου ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. [...]

Πιστεύω ότι εκτός των φοιτητών και οι υπόλοιποι αναγνώστες του βιβλίου θα βοηθηθούν, βρίσκοντας απαντήσεις σε προβλήματα ή ερωτήσεις σχετικές με την μελέτη και λειτουργία του συστήματος μετάδοσης της κίνησης του οχήματος.

Νικολίνα Στολάκη, δρ. Μηχ/γος Μηχ/κός

(2004) Οχήματα, University Studio Press

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας