*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Επίτομη ανατομία


Συγγραφή: ·Χαράλαμπος Φ. Κουγιουμτζίδης
Έκδοση: Οκτώβριος 2010 από "Τελέθριον"
Σελ.:297 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-8410-90-8


Θέμα: "Ανατομία, Ανθρώπινη"

Μέσα στην πληθώρα συγγραμμάτων της ανατομίας ο συγγραφέας επιλέγει έναν πιο απλό τρόπο παρουσίασης. Το βιβλίο αποτελεί μια συνεπτυγμένη έκδοση της ανατομίας καθώς απευθύνεται σε φοιτητές των ΤΕΦΑΑ και όχι της ιατρικής.
Στο βιβλίο η ανατομία δίνεται συνοπτικά, ωστόσο πλήρως.
Έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή ώστε η γλώσσα να είναι άμεση και κατανοητή, με επεξηγήσεις όπου χρειάζεται και χωρίς να χρησιμοποιούνται δυσνόητες έννοιες. Έτσι, βοηθά τον αναγνώστη δεν τον απωθεί. Η όλη προσπάθεια ενισχύεται, μέσω μεγάλου αριθμού εικόνων που βοηθούν την εμπέδωση του κειμένου.
Στόχος μου είναι η εξοικείωση των φοιτητών με τις έννοιες και τους όρους της ανατομίας με τρόπο ώστε να γίνει το μάθημα της ανατομίας ένα μάθημα εύκολο, ευχάριστο και ωφέλιμο και όχι δυσνόητο και δύσκολο όπως πολλοί φοιτητές, λανθασμένα, πιστεύουν.

Περιεχόμενα:
- Το Κύτταρο
- Τα Συστήματα
- Βασικές Έννοιες και Όροι Ανατομίας
- Τα Οστά
- Οι Εκούσιοι Σκελετικοί Μύες
- Αρθρολογία ή Συνδεσμολογία
- Ευρετήριο
- Βιβλιογραφία

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας