*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

26 χρόνια στην Κωνσταντινούπολη

"Twenty-six Years on the Bosphorus" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Dorina Clifton Neave
Μετάφραση: ·Σήφης Κασεσιάν
Έκδοση: Οκτώβριος 2010 από "Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη"
Σελ.:322 (21χ14), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-469-841-9


Θέμα: "Κωνσταντινούπολη - Προσωπικές αφηγήσεις" "Κωνσταντινούπολη - Ταξίδια και περιηγήσεις"

"Δεν υπάρχει ομορφότερο θέαμα στον κόσμο από εκείνο που αντικρίζεις προσεγγίζοντας από τη θάλασσα τη "Βασιλεύουσα", η οποία αναδύεται από τα απαστράπτοντα νερά του Βοσπόρου με τους επτά λόφους της να στέφονται από τζαμιά με ογκώδεις τρούλους και τα μαρμάρινα ανάκτορα που είναι χτισμένα κλιμακωτά μέχρι την άκρη της Προποντίδας και του Κεράτιου. Η μεγαλοπρέπεια του θεάματος είναι ασύγκριτη, με τον Βόσπορο να εκτείνεται μπροστά στην πόλη και να εκτυλίσσεται επί δεκατέσσερα μίλια μέχρι τη Μαύρη Θάλασσα χωρίζοντας δύο μεγάλες ηπείρους κάτω από την οροφή του ασυννέφιαστου ουρανού που αντανακλάται με μια πιο βαθυκύανη σκιά στα νερά".

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας