*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Dominatrix

Η σιωπή στο στόμα. Μειωμένα αντανακλαστικά. Στη δίψα σου!


Συγγραφή: · Δημήτρης Φοινίτσης
Υπεύθυνος Σειράς: · Γιάννης Σολδάτος
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2010 από "Αιγόκερως"
Σελ.:93 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-322-405-7


Θέμα: "Νεοελληνικά θεατρικά έργα"

Η τετραλογία των προγιαγιάδων

Με την παρούσα έκδοση ο Δημήτρης Φοινίτσης αναγνωρίζει επισήμως τα θεατρικά έργα που έγραψε σε διάστημα τεσσάρων ετών, χρησιμοποιώντας διαφορετικά φιλολογικά ψευδώνυμα για προσωπικούς του λόγους. Οι Μ.Ρ. Αναστασάκη, Κ.Φ. Ντάγκινη, Δ.Σ. Πόρτογλου και Φ.Λ. Ποδάρα υπήρξαν όλες υπαρκτά πρόσωπα. Πρόκειται για τις προγιαγιάδες του συγγραφέα, τις οποίες πρόλαβε εν ζωή, εκτός από την τελευταία. Ένας ιδιότυπος φόρος τιμής στις γυναίκες που του χάρισαν τα πρώτα του παραμύθια, όταν παιδί, επιχειρείτια με τη συστηματική μνημόνευση των ονομάτων τους. Οποιαδήποτε σύνδεση της μυθοπλασίας των έργων με στοιχεία ή γεγονότα από τις ζωές τους θεωρείται παντελώς άστοχη.

Φώτος Λαμπρικίδης


Περιέχονται τα θεατρικά έργα:
- Μ. Ρ. Αναστασάκη, "Dominatrix" (2009)
- Κ. Φ. Ντάγκινη, "Η σιωπή στο στόμα" (2007)
- Φ. Λ. Ποδάρα, "Μειωμένα αντανακλαστικά" (2005)
- Δ. Σ. Πόρτογλου, "Στη δίψα σου" (2006)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας