*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Φυσιολογία του ανθρώπου


Συγγραφή: ·Arthur C. Guyton
Έκδοση: 2001 από "Ιατρικές Εκδόσεις Λίτσας"
Σελ.:1056 (24χ17), Σκληρό εξώφυλλο


Θέμα: "Φυσιολογία, Ανθρώπινη"

"Η φυσιολογία του ανθρώπου" του Guyton, το πιο αποδεκτό παγκόσμια βιβλίο φυσιολογίας, μεταφράστηκε στα ελληνικά με την πεποίθηση ότι αποτελεί ένα χρήσιμο βοήθημα, τόσο για τους φοιτητές της Ιατρικής όσο και για τους γιατρούς που δεν είναι κάτοχοι της αγγλικής γλώσσας. Η ύλη του βιβλίου έχει επιλεγεί έτσι που να συνδυάζει τις βασικές γνώσεις της Φυσιολογίας με τους μηχανισμούς επέλευσης της νόσου, και είναι φανερό ότι η μελέτη και διδασκαλία της Φυσιολογίας με αυτή την οπτική γωνία είναι η πλέον κατάλληλη για το φοιτητή της Ιατρικής. Από την άλλη μεριά, οι ενότητες της Φυσιολογίας παρουσιάζονται με μεγάλη σαφήνεια, έτσι που να διευκολύνεται εξαιρετικά η πρώτη προσέγγιση με το γνωστικό αντικείμενο μιας ομολογουμένως δύσκολης και συνεχώς αναπτυσσόμενης επιστήμης.

Το βιβλίο αυτό δεν είναι ένα σύγγραμμα βιβλιοθήκης, στο οποίο καταφεύγει κανείς όταν χρειάζεται κάποια συγκεκριμένη πληροφορία, αλλά ένα βιβλίο που διαβάζεται εύκολα από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα."

(από τον πρόλογο του καθηγητή Η. Κούβελα)

(2010) Ανασκόπηση ιατρικής φυσιολογίας, Παρισιάνου Α.Ε.

(2004) Εγχειρίδιο ιατρικής φυσιολογίας, Παρισιάνου Α.Ε.

(2000) Φυσιολογία του ανθρώπου και μηχανισμοί των νόσων, Παρισιάνου Μαρία Γρ.

(1998) Ιατρική φυσιολογία, Παρισιάνου Μαρία Γρ.

(1998) Ιατρική φυσιολογία, Παρισιάνου Μαρία Γρ.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας