*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Έγχρωμος άτλας ανατομικής του ανθρώπου


Συγγραφή: ·Johannes W. Rohen ·Chihiro Yokochi
Έκδοση: 1993 από "Ιατρικές Εκδόσεις Λίτσας"
Σελ.:487 (29χ21), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 3-7945-1502-1


Θέμα: "Ανατομία, Ανθρώπινη"

Ο Έγχρωμος Άτλας Ανατομικής του Ανθρώπου των Rohen και Yokochi αποτελεί εργασία ορόσημο, που συνδυάζει τα πλεονεκτήματα της τρισδιάστατης φωτογραφικής απεικόνισης των ανατομικών παρασκευασμάτων με την απλότητα και σαφήνεια των σχηματικών παραστάσεων. Έτσι προσφέρει σαφή, κατανοητή και πρακτική προσέγγιση της ανατομικής του ανθρώπινου σώματος, με τρόπο τέτοιο που κανένας άλλος άτλας μέχρι σήμερα δεν έχει πετύχει.

Στην καινούργια του έκδοση έχουν προστεθεί 200 νέες φωτογραφίες ανατομικών παρασκευών, ημισχηματικών σχεδιαγραμμάτων, αξονικών και μαγνητικών τομογραφιών. Η σειρά των κεφαλαίων και των εικόνων έχει σημαντικά τροποποιηθεί, έτσι ώστε κάθε κεφάλαιο αποτελείται τώρα από δύο μέρη· το πρώτο περιγράφει την ανατομική διάταξη κατά σύστημα και το δεύτερο απεικονίζει την τοπογραφική ανατομική από τις επιπολής στιβάδες προς τις βαθύτερες και τις όλως εν τω βάθει. Έτσι ο φοιτητής στην αίθουσα ανατομών προσανατολίζεται και καθοδηγείται στην ανατομική παρασκευή του πτώματος.

Ο Έγχρωμος Άτλας Ανατομικής του Ανθρώπου, μοναδικός στο είδος του, αποτελεί ήδη κλασικό σύγγραμμα της ιατρικής βιβλιογραφίας, παγκόσμια αποδεκτό για την ποιότητα και τη διδακτική του αξία, και απαραίτητο εργαλείο για το φοιτητή και το γιατρό.

(2011) Έγχρωμος άτλας ανατομικής του ανθρώπου, Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας