*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Hansel and Gretel

"Hansel and Gretel" (Πρωτότυπος τίτλος στα ιταλικά)

Μετάφραση: ·Δάφνη Χρήστου ·Πάμελα Λύτρα
Εικονογράφιση: ·Marco Barone
Διασκευή: ·Gabriella Ballarin
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2010 από "Modern Times"
Σελ.:60 (23χ15), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-691-903-Χ


Θέμα: "Παραμύθια - Βιβλία για παιδιά" "Αγγλική γλώσσα - Βιβλία για παιδιά"

Ο Χάνσελ και η Γκρέτελ, δύο αδελφάκια, περνούν μια... ασυνήθιστη για την ηλικία τους περιπέτεια. Νύχτες στο τρομακτικό σκοτεινό δάσος, μέρες στο σπίτι της κακιάς μάγισσας, κι όλα αυτά μακριά από το σπίτι τους. Τελικά όμως καταφέρνουν, χάρη στην εξυπνάδα και τη γρήγορη αντίδρασή τους, να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια και να επιστρέψουν χαρούμενα στο καταφύγιό τους, την αγκαλιά του πατέρα τους!

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας