*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Μόνιμες ροές με ελεύθερη επιφάνεια


Συγγραφή: ·Κωνσταντίνος Κατσιφαράκης
Έκδοση: 2009 από "Χριστοδουλίδη"
Σελ.:112, ISBN: 960-8183-77-4


Θέμα: "Υδραυλική"

Πρώτος στόχος του βιβλίου είναι να προσφέρει στους φοιτητές βασικές γνώσεις για τις μόνιμες ροές με ελεύθερη επιφάνεια, που είναι απαραίτητες σε πολλά έργα πολιτικού μηχανικού. Ένας δεύτερος στόχος είναι να συμβάλλει, έστω και λίγο, στη διαμόρφωση της επιστημονικής σκέψης των αναγνωστών.
Τα μαθηματικά που χρησιμοποιούνται είναι τα απλούστερα δυνατά και δεν παρουσιάζουν καμία δυσκολία για τους φοιτητές Πολυτεχνικών Σχολών. Το κείμενο σε πολλά σημεία διαμορφώθηκε ως απόκριση σε παρατηρήσεις, απορίες ή επαναλαμβανόμενα λάθη των φοιτητών, που παρακολουθούσαν το μάθημα «Υδραυλική» του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών. Η εκπαιδευτική διαδικασία βελτιώνει και τον διδάσκοντα, αν αγαπάει αυτό που κάνει.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας