*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Κώστας Φωτεινός - Καφέ Σχολειό

Η γοητεία της ψυχοθεραπείας


Συγγραφή: · Μαρία Φωτεινού
Έκδοση: 2009 από "Καφέ Σχολειό"
Σελ.:125 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7388-30-5


Θέμα: "Ψυχοθεραπεία"

Στο βιβλίο αυτό η Μαρία Φωτεινού παρουσιάζει λεπτομερώς τη μέθοδο ψυχοθεραπείας του Κώστα Φωτεινού, όπως αυτή εφαρμόζεται στο Καφέ Σχολειό. Βασική αρχή της μεθόδου είναι ότι ο πελάτης ξέρει για τον εαυτό του περισσότερα από κάθε θεραπευτή. Συνεπώς, ο ρόλος του θεραπευτή είναι να βοηθήσει τον πελάτη να λύσει όποια προβλήματα εκείνος επιθυμεί και με τον τρόπο που ο πελάτης επιλέγει, ώστε να ζήσει καλύτερα σύμφωνα με τα δικά του κριτήρια. Η ψυχοθεραπεία, σε ατομικές συνεδρίες κατά μέσον όρο διαρκεί 4-5 μήνες. Ενώ η ομαδική ψυχοθεραπεία σε ομάδες 6-8 ατόμων διαρκεί 8 μήνες.

Πρόκειται για ένα βιβλίο απλό και ευχάριστο, γεμάτο παραδείγματα. Κι όπως σε όλα τα γραφτά του Κώστα και της Μαρίας Φωτεινού, έτσι κι από αυτό δεν λείπει το χιούμορ.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας