*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 18,88 €
Ποιοτικός έλεγχος και τεχνολογία αλιευμάτων
Συγγραφή: ·Κ. Π. Βαρελτζής
Έκδοση: 1999 από "Σύγχρονη Παιδεία"
Σελ.:167 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-357-038-9
Θέμα: "Τροφή - Τεχνολογία" "Τροφή - Τεχνολογία - Σπουδή και διδασκαλία"
Η αλματώδης ανάπτυξη της τεχνολογίας των αλιευμάτων και των μεθόδων ποιοτικής αξιολόγησης των προϊόντων αλιείας, δημιούργησε την ανάγκη συγγραφής του βιβλίου αυτού. Η ύλη έχει επιλεγεί με τρόπο ώστε να είναι περιορισμένη αλλά ικανή να βοηθήσει τον φοιτητή, τον ειδικό επιστήμονα και τον κτηνίατρο να κατανοήσουν τα προβλήματα που προκύπτουν κατά την παραγωγή, συντήρηση και ποιοτική αξιολόγηση των αλιευμάτων και των προϊόντων τους.
(2002) Τεχνολογία τροφίμων ζωικής προέλευσης, Σύγχρονη Παιδεία
