*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 17,16 €
Ο αιχμάλωτος του τώρα
Μυθιστόρημα
Συγγραφή: · Κώστας Αρμεύτης
Έκδοση: Μάρτιος 2010 από "Εμπειρία Εκδοτική"
Σελ.:351 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-417-291-3
Θέμα: "Νεοελληνική πεζογραφία - Μυθιστόρημα" "Κυπριακή πεζογραφία - Μυθιστόρημα"
Η ιστορία ενός ανθρώπου που, με το πάθος του για δημιουργία, κατάφερε να τα βάλει ακόμη και με τα στοιχεία της φύσης και τη μοναξιά, και να αναδειχτεί νικητής της ζωής.
Ο πιο μεγάλος μας εχθρός είναι ο ίδιος μας ο εαυτός, κι αυτό φαίνεται να το γνωρίζει καλά ο ήρωας του βιβλίου αυτού. Μακριά από τα λαμπερά φώτα του πολιτισμού, αιχμάλωτος του τώρα που τον περιβάλλει με τις αδυσώπητες, αόρατες δυνάμεις του, θα βρεθεί συνάμα αντιμέτωπος με τα στοιχειά της φύσης, αλλά και με την ίδια του την ύπαρξη.
Έχοντας ως μοναδικό του όπλο το πάθος για τη συγγραφή, θα αντέξει τις κακουχίες, θα δυναμώσει μέρα τη μέρα και θα αρχίσει να βλέπει πια τη ζωή του με άλλα μάτια· με τα μάτια του ανθρώπου που έχει παλέψει σκληρά και έχει νικήσει κατά κράτος το φόβο.
Μια βαθιά ανθρώπινη ιστορία που ίσως είναι αληθινή...

Armeftis, Kostas ¹