*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 12,94 €
Γεύσεις στον αφρό
Η μπίρα στη μαγειρική
Φωτογραφία: ·Σωτήρης Παπανικολάου
Επιμέλεια: · Σύσση Καπλάνη
Έκδοση: Απρίλιος 2010 από "Περίπλους"
Σελ.:128 (16χ19), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-438-101-6
Θέμα: "Μαγειρική"
[...] Τολμήστε να χρησιμοποιήσετε την μπίρα στα μαγειρέματά σας, να πειραματιστείτε με τις αγαπημένες σας συνταγές, θα εκπλαγείτε από το αποτέλεσμα! Μαγειρέψτε με την μπίρα που σας αρέσει να πίνετε. Η γεύση της μπίρας, μένει και μετά το μαγείρεμα, οπότε διαλέξτε την ανάλογα με την γεύση που θέλετε να δώσετε στο φαγητό σας: ελαφριά, πικρή, δυνατή ή φρουτώδη. [...]
(από τον πρόλογο του Βαγγέλη Δρίσκα)
Περιέχει συνεντεύξεις και συνταγές από τους:
- Μαρία Βουτσινά, διαιτολόγο
- Τασία Μακρυκώστα, αρχιchef
- Χριστόφορο Ζαραλίκο, ηθοποιός - ραδιοφωνικός παραγωγός
- Γιώργο Βενιέρη, chef
- Μελίνα Τανάγρη, τραγουδοποιό
- Νίκο Περλεγκή, chef
- Μάιρα Παπαθανασοπούλου, συγγραφέα
- Αχιλλέα Παπαχρήστο, chef
- Δημήτρη Πιατά, ηθοποιό
- Χρυσόστομο Πρασάτζη, chef
- Πάνο Σκουρολιάκο, ηθοποιό
- Σάκη Τζανέτο, chef
- Ελένη Ζιώγα, ηθοποιό - στιχουργό.