*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Υπέρ υγείας

Συνταγές Αγίου Όρους και μοναστηριών του κόσμου


Επιμέλεια: · Μανώλης Μελινός
Έκδοση: 2009 από "Μελινός Μανώλης"
(25χ23), Σκληρό εξώφυλλο


Θέμα: "Μαγειρική"

Ο Β΄ τόμος περιέχει φαγητά στην κατσαρόλα, στον φούρνο και μερικά στο τηγάνι με ελαιόλαδον ή ταχινέλαιον ή ανέλαια και κάποια με γάλα και αυγά. Ζυμαρικά, λαχανικά, εδέσματα με ρύζι (πιλάφι, ρύζι με διάφορα λαχανικά, γεμιστά, ντολμάδες), εδέσματα με βάση το σιτάρι και το καλαμπόκι, ομελέττα και σφουγγάτο, σόγια και χοχλιούς.

Μυστικά μοναχών και μοναζουσών διά την υγιεινή "βρώσιν και πόσιν", με χιλιάδες φωτογραφίες από εκατοντάδες μοναστήρια, σκήτες και ησυχαστήρια του Άθωνος, της λοιπής Ελλάδος, της Κύπρου, της αραβικής και αφρικανικής Ορθοδοξίας.

(2008) Υπέρ υγείας, Μελινός Μανώλης

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας