*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Μια βάρκα με πανιά


Συγγραφή: · Γιώργος Ι. Σίσκος
Εικονογράφιση: · Άκης Παράσογλου
Έκδοση: Δεκέμβριος 2009 από "Πύλη"
Σελ.:56 (30χ22), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-7041-26-7


Θέμα: "Παιδική ποίηση, Ελληνική"

Το νέο βιβλίο του Γ. Ι. Σίσκου "Μια βάρκα με πανιά" περιλαμβάνει πέντε ποιητικές συνθέσεις με μικρές ιστορίες που αναφέρονται σε σύγχρονα θέματα και καταστάσεις.

Στην ποιητική ιστορία "Μια βάρκα με πανιά" θαυμάζει κανείς τον ηρωισμό των μικρών παιδιών στη θαλασσινή τους περιπέτεια και το όραμά τους για έναν κόσμο δίκαιο και ειρηνικό. "Ο πελαργός, τα πελαργάκια και τ' ασπρόμαυρα παιδάκια" ευαισθητοποιεί τα παιδιά στο θέμα της διαφορετικότητας με τρόπο χιουμοριστικό, συμβολικό και ευχάριστο. Στο "Ουράνιο τόξο", μέσα από ποιητικές εικόνες γεμάτες χρώματα, εξυμνείται η ευτυχία και η αισιοδοξία που όλοι ευχόμαστε να κυριαρχεί στη ζωή. "Ο Φαλακρός σκύλος, η γάτα και το μωρό" όπως και "Ο Χριστός και η Γκρέτα" αναφέρονται με πρωτότυπο τρόπο στις σχέσεις των παιδιών με τα ζώα.

(2012) ABC στη στοματική υγεία, Παρισιάνου Α.Ε.

(2011) Πρακτικά μαθήματα ενδοδοντίας, Οδοντιατρικό Βήμα

(2008) Τα πουλιά τραγουδούν τα κάλαντα όλο το χρόνο, Εταιρεία Ψυχοκοινωνικής Υγείας του Παιδιού και του Εφήβου

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας