*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η μουσικοπολιτεία της κυρίας Σολεδάρ


Συγγραφή: ·Θεώνη Ν. Μπεντούλη
Εικονογράφιση: ·Αγγελική Μπόζου
Έκδοση: Δεκέμβριος 2009 από "Fagotto"
Σελ.:86 (28χ24), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Μουσική - Βιβλία για παιδιά" "Μουσική - Θεωρία"

Η μουσικοπολιτεία της κυρίας ΣΟΛεδάρ προσεγγίζει με τρόπο ελκυστικό και παιγνιώδη για τους μικρούς μαθητές την εκμάθηση της θεωρίας της μουσικής.
Η ΝΤΟρα,
η ΡΕνα,
η ΜΙμίκα,
η ΦΑνή,
η ΣΟΛεδάρ,
η ΛΑρα και
η ΣΙσσυ
είναι επτά κυρίες που ζουν στη μουσικοπολιτεία.

Μαζί τους, θα περιηγηθούμε στα καταστήματα και τα γραφεία τους, θα γνωρίσουμε τον πύργο που κατοικούν, θα επισκεφθούμε τη φάρμα, θα έχουμε την ευκαιρία να συναλλαχθούμε με την τράπεζα τους και να χρησιμοποιήσουμε τα χρήματά τους, μαθαίνοντας παράλληλα τις έννοιες των φθογγόσημων, του μέτρου, των παύσεων, της στιγμής διαρκείας, των επαναλήψεων και πολλών άλλων, με ιδιαίτερα έξυπνο τρόπο που συνδυάζει τη θεωρία με την πράξη.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας