*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η επαφή με σωματοκύτταρα


Συγγραφή: ·Δωροθέα Γεράρδη
Έκδοση: Μάρτιος 2009 από "Etra"
Σελ.:77 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-6830-11-Χ


Θέμα: "Προσωπικές αφηγήσεις - Μαρτυρίες" "Ιατρική"

Πριν από εννέα χρόνια περίπου, βίωσα την πρώτη μου επαφή με ανθρώπινα σωμακύτταρα. Πλέον οι επαφές με τα ανθρώπινα σωμακύτταρα έχουν γίνει μία σταθερή αξία των θεραπευτικών μου προγραμμάτων.

Θα ήθελα με αυτό το βιβλίο να δώσω στον αναγνώστη την ευκαιρία συμμετοχής στις δικές μου εμπειρίες από τις επαφές μου με τα σωματοκύτταρα και ταυτόχρονα να ξυπνήσω το ενδιαφέρον του, ώστε ο ίδιος να ξεκινήσει την επαφή με τα σωματοκύτταρα τα δικά του ή και άλλων ανθρώπων.

Για μένα η εμπειρία αυτή σημαίνει, εκτός από την ίδια την εμπειριά με τα κύτταρα, μία διαπλάτυνση της συνείδησης μου και μία διδασκαλία η οποία υπερβαίνει κατά πολύ το θέμα αυτό.

Η επαφή με τα σωματοκύτταρα αποτελεί για μένα κάθε φορά μία νέα εμπειρία και ένα νέο θαύμα. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχουν θαύματα, όπως και δεν υπάρχει το τυχαίο. Τα πάντα βρίσκονται κάτω από απλές νομοτέλειες. Αυτό το οποίο μοιάζει σαν θαύμα βασίζεται πάνω στη δράση ενεργειών και μάλιστα την ενέργεια της Αγάπης. Εκείνη είναι η αιτία των πράξεων και των συμβάντων, τα οποία μοιάζουν να υπερβαίνουν κάποιες φορές τα όρια του εφικτού.

Η αγάπη, ανιδιοτελής αγάπη, προσφέρει περισσότερες δυνατότητες απ' όσες ο καθημερινός μας νους μπορεί να φανταστεί. Μία από αυτές τις δυνατότητες είναι η επαφή με τα σωματοκύτταρα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας