*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Δίκαιο της υγείας

Μονάδες υγείας, επαγγελματίες υγείας, ασθενείς


Συγγραφή: · Μαρία Μητροσύλη
Έκδοση: Δεκέμβριος 2009 από "Εκδόσεις Παπαζήση"
Σελ.:381 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-02-2324-6


Θέμα: "Υγεία - Δίκαιο και νομοθεσία"

Η υγεία αποτελεί δημόσιο αγαθό και θεμελιώδες ανθρωπινό δικαίωμα που προστατεύεται από το Σΰνταγμα και τα Διεθνή Κείμενα. Παρέχεται από ένα περίπλοκο σύστημα υπηρεσιών και μονάδων υγείας και από ένα σύνθετο πλέγμα νομικών σχέσεων επαγγελματιών υγείας και ασθενών, που χαρακτηρίζονται από πολυνομία, νομοθετική υπερεξουσιοδότηση και όχι σπάνια αναποτελεσματικότητα των ρυθμίσεων. Σ' αυτό το πλαίσιο, το Δίκαιο της Υγείας συμβάλλει στην κατανόηση ενός συγχρόνου τομέα της νομικής γνώσης, στην εμπέδωση των ατομικών και κοινωνικών δικαιωμάτων των πολιτών και συντελεί, τέλος, στην επίλυση των καίριων καθημερινών προβλημάτων ζωής και υγείας του ανθρώπου.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας