*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Προγραμματισμός με τη C++

"Programming: Principles and Practice Using C++" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Bjarne Stroustrup
Μετάφραση: · Ελπίδα Κουτσοκέρα
Έκδοση: Νοέμβριος 2009 από "Παπασωτηρίου"
Σελ.:1234 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7182-54-5


Θέμα: "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Γλώσσες προγραμματισμού"

Το βιβλίο θεωρεί ότι ο τελικός σκοπός σας είναι να συντάσσετε πολύπλοκα προγράμματα, είτε εργάζεστε στον τομέα του λογισμικού ή σε κάποιον άλλο τεχνικό τομέα.
- Εστίαση σε βασικές έννοιες και τεχνικές
Το βιβλίο εξηγεί βασικές έννοιες και τεχνικές πιο αναλυτικά από τους κλασικούς οδηγούς. Αυτή η προσέγγιση σας παρέχει στέρεο θεωρητικό υπόβαθρο για να προχωρήσετε στη σύνταξη χρήσιμου, σωστού, εύκολα συντηρήσιμου και αποτελεσματικού κώδικα.
- Προγραμματισμός με τη C++ του σήμερα
Το βιβλίο είναι μία εισαγωγή στον προγραμματισμό και ασχολείται τόσο με τον αντικειμενοστραφή όσο και με το γενικό προγραμματισμό. Αποτελεί επίσης έναν ολοκληρωμένο οδηγό για τη γλώσσα προγραμματισμού C++, η οποία είναι μία από τις πιο διαδεδομένες γλώσσες που χρησιμοποιούνται σήμερα στον τομέα του λογισμικού. Το βιβλίο παρουσιάζει σύγχρονες τεχνικές προγραμματισμού με τη C++, περιγράφοντας τη βασική βιβλιοθήκη της C++ προκειμένου να απλοποιήσει τις προγραμματιστικές εργασίες.
- Για αρχάριους και για όσους θέλουν να μάθουν κάτι καινούριο
Το βιβλίο σχεδιάστηκε έτσι ώστε να απευθύνεται σε όσους δεν έχουν προγραμματίσει ποτέ στο παρελθόν και έχει δοκιμαστεί σε περισσότερους από 1000 πρωτοετείς φοιτητές. Ωστόσο, όσοι ήδη εξασκούν τον προγραμματισμό ως επάγγελμα, αλλά και όσοι είναι φοιτητές σε πιο προχωρημένο επίπεδο, θα αποκτήσουν νέες γνώσεις και θα έχουν την ευκαιρία να δουν πώς ένας αναγνωρισμένος κορυφαίος προγραμματιστής της γλώσσας προσεγγίζει τις βασικές αρχές της τέχνης του.
- Παρέχει ευρεία γνώση
Το πρώτο μισό του βιβλίου καλύπτει ένα ευρύ φάσμα απαραίτητων εννοιών, τεχνικών σχεδίασης και προγραμματισμού, χαρακτηριστικών της γλώσσας και βιβλιοθηκών. Με όλα αυτά θα μπορείτε να συντάξετε προγράμματα με είσοδο, έξοδο, υπολογισμούς και απλά γραφικά. Το δεύτερο μισό εξερευνά πιο εξειδικευμένα θέματα, όπως επεξεργασία κειμένου και δοκιμές, ενώ παρουσιάζει επίσης άφθονο υλικό αναφοράς. Παρέχεται επίσης πηγαίος κώδικας και συμπληρώματα που θα υποστηρίζουν το έργο σας από το website του συγγραφέα.

(2014) Η γλώσσα προγραμματισμού C++, Κλειδάριθμος

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας