*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Προσωπικό ημερολόγιο ανεκδοτολόγιο 2010


Συγγραφή: ·Γιάννης Σερβετάς
Έκδοση: Οκτώβριος 2009 από "Ιανός"
Σελ.:400 (24χ17), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-6882-15-2


Θέμα: "Ημερολόγια" "Ανέκδοτα"

Αυτή την στιγμή διαβάζετε τον πρόλογο του τέταρτου ημερολόγιού μου. Φέτος, το ξέρω... δεν έχω δικαιολογίες. Άντε το πρώτο, πρώτο ήταν, μερικά λαθάκια είχε, το αγοράσατε. Άντε το δεύτερο, δεύτερο βιβλίο ήταν, "νέος είναι ακόμα στο γράψιμο θα στρώσει είπατε", το πήρατε. Μετά που κυκλοφόρησα το τρίτο, σκεφτήκατε την παροιμία, "Δώσε θάρρος στο χωριάτη να σ' ανέβει στο κρεβάτι" αλλά σαν καλοί άνθρωποι που είστε, είπατε: Δεν πειράζει μωρέ, κομμάτια να γίνει, ας του δώσουμε ακόμα μία ευκαιρία του ανθρώπου και καταξοδευτήκατε και το αγοράσατε.
Φέτος όμως;
Έχω την αίσθηση ότι τελείωσαν οι δικαιολογίες σας.
Φέτος δίνω εξετάσεις και ελπίζω να τις περάσω.
Πριν ξεκινήσετε να διαβάζετε μέρα - μέρα το αξιοθαύμαστο πόνημά μου, σας πληροφορώ ότι δούλεψα πάρα πολύ σκληρά προκειμένου να το ολοκληρώσω.
Θα μου πείτε τι σας νοιάζει; Εκ του αποτελέσματος κρίνονται όλοι. Σωστά.
Αλλά αφού διαβάζετε αυτές τις γραμμές, 90% έχετε πέσει στην παγίδα και το έχετε αγοράσει, οπότε του χρόνου με το επόμενο ημερολόγιο να είστε πιο επιφυλακτικοί.
Όμως μια και το κρατάτε στα χέρια σας, διαβάστε το.
Μέσα στις σελίδες του θα βρείτε από άχρηστες πληροφορίες και στατιστικές, μέχρι και συναισθήματα όλων των αποχρώσεων.
Μέσα του υπάρχουν ιστορίες που μου τις στείλατε είτε με e-mails και γράμματα, είτε μου τις είπατε προφορικά σε μπαρ και στους δρόμους. Σας ευχαριστώ θερμά που μου εμπιστευτήκατε τις ιστορίες σας.

Γιάννης Σερβετάς

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας