*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το μήνυμα του Ευαγγελίου

Μετάδοση και πρόσληψη


Συγγραφή: · Δήμητρα Α. Κούκουρα
Επιμέλεια: ·Ευστάθιος Χ. Λιανός - Λιαντής
Έκδοση: Μάιος 2009 από "Πουρναράς Π. Σ."
Σελ.:204 (19χ12), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-242-368-4


Θέμα: "Βίβλος. Κ.Δ. Ευαγγέλια - Κριτική, ερμηνεία κλπ"

Η επικοινωνιακή προσέγγιση της ομιλητικής διαδικασίας προσφέρει τη δυνατότητα να λαμβάνονται υπόψη όλοι οι παράγοντες που συντελούν στη μετάδοση και την πρόσληψη του μηνύματος του ευαγγελίου σ' ένα συγκεκριμένο χώρο και χρόνο.

Με αυτόν τον τρόπο εξάγονται ασφαλέστερα συμπεράσματα και ενισχύεται το έργο όλων εκείνων που έχουν λάβει την εντολή να αναγγέλλουν τη χαρμόσυνη είδηση της αναστάσεως των νεκρών "εις πάντα τα έθνη" και "έως εσχάτου της γης" και να στηρίζουν τους πιστούς με λόγους "παρακλήσεως και οικοδομής".

Εξάλλου οι εμπειρικές έρευνες, τηρουμένων των αναλογιών, αφυπνίζουν τους ομιλητές και τους οδηγούν σε μία περισσότερο υπεύθυνη στάση απέναντι στις ιδιαιτερότητες των αποδεκτών τους σε κάθε εποχή.

Στον παρόντα τόμο αναδημοσιεύονται σε δύο μέρη μελέτες που έχουν παρουσιαστεί κατά το χρονικό διάστημα 2004-2009 σε συνέδρια και σε αφιερωματικούς και επετειακούς τόμους. Η προσέγγιση είναι πάντοτε επικοινωνιακή και στηρίζεται σε εμπειρικά δεδομένα ή στο θεωρητικό προβληματισμό.

Στο Α΄μέρος περιλαμβάνονται τρεις εργασίες στην ελληνική γλώσσα και στο Β΄μέρος πέντε στην αγγλική. [...]

(από τον πρόλογο της συγγραφέως)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας