*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ημερολόγιο 2010: Αθήνα

Η Αθήνα του χθες και του σήμερα


Φωτογραφία: · Γιάννης Γιαννέλος ·Ελευθερία Κρουστάλη
Έκδοση: Οκτώβριος 2009 από "Μίλητος"
Σελ.:140 (23χ25), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-464-079-8


Θέμα: "Ημερολόγια" "Αθήνα - Φωτογραφικά λευκώματα"

Το φωτογραφικό ημερολόγιο της Αθήνας ακολουθείτα βήματα ενός σύγχρονου περιηγητή στα σημαντικά σημεία της πρωτεύουσας της Ελλάδας.

Το ημερολόγιο στηρίζεται σε συγκεκριμένες διαδρομές και θεάσεις ενός οδοιπόρου μιας πόλης στην οποία συνυπάρχουν το αρχαίο με το σύγχρονο, το κοσμοπολίτικο με το παραδοσιακό.

Περιγράφει οπτικά μια πόλη έτοιμη να δείξει αυτό που ήταν και αυτό που παραμένει, από το κέντρο της πόλης έως την περιφέρεια, από το αρχαιολογικό και ιστορικό κέντρο έως τις περιοχές της Αττικής γης.

Ο αναγνώστης του ημερολογίου παρακολουθεί συγκεκριμένες "βόλτες" από λεωφόρους και σοκάκια, από εντυπωσιακά οικήματα σε χώρους συνάντησης και χαλάρωσης, από τα δημόσια κτίρια σε ιδιωτικές κατοικίες με χαρακτήρα, από πλατείες σε παραλίες και αρχαιολογικούς χώρους.

Οι μοναδικές φωτογραφίες, της συλλογής μεταφέρουν συγχρόνως τη γαλήνη του ιστορικού χαρακτήρα της πόλης και τη βουή της σύγχρονης ζωής της.

(από τον πρόλογο του εκδότη)

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας