*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Αίγινα

Ιστορία, πολιτισμός


Συγγραφή: · Κώστας Μ. Σταμάτης
Έκδοση: 2008 από "Ιδιωτική Έκδοση"
Σελ.:376 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-90605-3-6


Θέμα: "Αίγινα - Ιστορία"

Το έργο "Αίγινα: Ιστορία και πολιτισμός", είναι έργο αγάπης και η συγγραφή του αποτελεί εκδήλωση πνευματικής προσφοράς προς τον κόσμο του νησιού και την ιστορία του. Δουλειά πολύχρονου μόχθου, που απορρόφησε ολόκληρη την πνευματική μου δραστηριότητα πέρα από δέκα χρόνια. [...]
Για τη συγγραφή της "Ιστορίας της Αίγινας" χρησιμοποιήθηκαν όλες οι σχετικές πηγές, που ήταν δυνατόν να βρεθούν από τις καινούργιες πηγές λήφθηκαν υπόψη, όσες εκδόθηκαν ως τις 31.12.1988.
Αλλά η έρευνα, η μελέτη και η αναζήτηση υλικού για την Αίγινα δεν σταματάει εδώ. Συνεχίζεται, ώσπου να είμαστε σίγουροι ή σχεδόν σίγουροι, ότι ελάχιστα μας έχουν διαφύγει. Η συγγραφή μιας ιστορίας δεν τελειώνει ποτέ, γι' αυτό είναι πάντοτε ένα θέμα ανοιχτό στα πορίσματα των νεωτέρων ερευνών, στην έκδοση νέων σχετικών εκδόσεων και στις ποικίλες υποδείξεις αρμοδιοτέρων, από εμάς, ερευνητών και επιστημόνων.

Κώστας Μιχ. Σταμάτης

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας