Εξαντλημένο και χωρίς δυνατότητα παραγγελίας στον εκδότη
Τιμή Λεμόνι: 34,29 €
Chef School
Η γοητευτική τέχνη της μαγειρικής γίνεται δική σας: Τεχνικές βήμα προς βήμα για γευστικές δημιουργίες
"Chef School" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)
Συγγραφή: · Joanna Farrow
Μετάφραση: · Λίντα Αγάλλου
Έκδοση: Οκτώβριος 2009 από "Τερζόπουλος Βιβλία"
Σελ.:256 (28χ26), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-6838-06-4
Θέμα: "Μαγειρική"
Το νέο βιβλίο της Τζοάννα Φάροου "Chef School" είναι ένας απλουστευμένος οδηγός μαγειρικής, που σας καθοδηγεί με αναλυτικά βήματα μέσα από τις μαγειρικές διαδικασίες.
Είτε θέλετε να εμπλουτίσετε τις μαγειρικές σας γνώσεις είτε επιθυμείτε να μάθετε νέες τεχνικές, οι απλές και κατανοητές οδηγίες του βιβλίου "Chef School" , σε συνδυασμό με τις κατατοπιστικές συνοδευτικές εικόνες, είναι βέβαιο ότι πολύ γρήγορα θα σας μεταμορφώνει σε σεφ αξιώσεων.
Το βιβλίο περιλαμβάνει πάνω από 250 τεχνικές και μαγειρικά μυστικά, και σας δίνει την ευκαιρία να εντυπωσιάσετε με τις γαστρονομικές σας επιτυχίες την οικογένεια και τους φίλους σας.
(2009) Τάρτες, Τερζόπουλος Βιβλία
(2008) Ζυμαρικά, Τερζόπουλος Βιβλία
(2006) Κέικ, Τερζόπουλος Βιβλία
(2006) Κρέας, Τερζόπουλος Βιβλία
(2005) Μεσογειακή κουζίνα, Modern Times
(2005) Οι 100 καλύτερες σάλτσες, Τερζόπουλος Βιβλία
(2005) Σοκολάτα, Τερζόπουλος Βιβλία