*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Μίστερ Τόρσο


Συγγραφή: ·Edward Lee
Μετάφραση: · Δημήτρης Αρβανίτης
Εικονογράφιση: · Γιώργος Δημητρίου
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2009 από "Jemma Press"
Σελ.:80 Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-6732-35-5


Θέμα: "Αμερικανική πεζογραφία - Διήγημα " "Λογοτεχνία τρόμου"

"Κι άλλο 64;" ρώτησε ο Τιπς.
"Μάλιστα. Άλλος ένας κορμός".
Ο μίστερ Τόρσο, σκέφτηκε ο Τιπς. Μ' αυτό το όνομα σκεφτόταν πια τον δράστη. Δεκαπέντε φορές στα τελευταία τρία χρόνια είχαν βρει ανθρώπινα άκρα πεταμένα σε εξοχικούς δρόμους σαν κι αυτόν. Και τρεις κορμούς, που ανήκαν όλοι σε λευκές καυκάσιες γυναίκες. Ο δράστης τούς έβγαζε τα δόντια και έριχνε οξύ στα πρόσωπα, στα χέρια και στα πόδια τους.

Ο Τιπς είχε βάλει να κάνουν τα πιο σύγχρονα τεστ γενετικού προφίλ σ' όλα τα κομμάτια, χωρίς προς το παρόν καμιά επιτυχία.

"Ο πιο ακραίος των συγγραφέων ακραίου τρόμου."
Cemetery Dance

Η Jemma Press παρουσιάζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα τον Edward Lee και το cult θρυλικό διήγημά του "Μίστερ Τόρσο". Μοναδικά εικονογραφημένο από τον Γιώργο Δημητρίου, το "Μίστερ Τόρσο", υπόσχεται ότι θα αφήσει το στίγμα του στους φίλους της λογοτεχνίας ακραίου τρόμου για πάντα.

Οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως το βιβλίο αυτό δεν απευθύνεται σ’ ανθρώπους με ευαίσθητα μυαλά, ούτε και με ευαίσθητα στομάχια...

"Εκείνη την εποχή -και υποθέτω πως αυτό ισχύει και τώρα- ένιωθα έντονη έλξη προς τη λογοτεχνία που όχι μόνο τολμούσε να προσβάλλει τις ευαισθησίες του αναγνώστη, αλλά περιέγραφε επίσης τις διχοτομίες που ανακαλύπτουμε καθημερινά στην πραγματική μας ζωή: τη σύγκρουση των αντιθέτων, τη σύζευξη του ανάρμοστου με το πρέπον - μάλιστα, την ένωση του αληθινού και του ψεύτικου".

(Edward Lee, από τον πρόλογο για την ελληνική έκδοση)

(2014) Μεφιστόπολη, Jemma Press

(2011) Τραμ 1852, Jemma Press

(2010) Ξεσκαρτάρισμα, Jemma Press

(2009) Οι γυναίκες με τα μαύρα, Jemma Press

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας