*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Το κλειδί των μαθηματικών Α΄ δημοτικού

Επεξεργάζεται και συμπληρώνει, κατά μάθημα, το σχολικό βιβλίο


Συγγραφή: ·Γιώργος Αλβανός
Εικονογράφιση: ·Cristina Cata ·Γιώργος Παναγόπουλος
Έκδοση: Αύγουστος 2009 από "Σκάι"
Σελ.:191 (29χ21), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-299-872-5


Θέμα: "Μαθηματικά - Σπουδή και διδασκαλία (Στοιχειώδης)"

Το βοήθημα αυτό είναι ένα διαδραστικό βιβλίο, βασισμένο στο αντίστοιχο σχολικό βιβλίο των Μαθηματικών της Α΄ τάξης και συνοδεύεται από CD-ROM που περιέχει διαδραστικές ασκήσεις-παιχνίδια.
Αποτελεί σωστό εργαλείο στα χέρια του μαθητή και είναι γι' αυτόν ένα απαραίτητο βοήθημα, τόσο για το σχολείο, όσο και για το σπίτι.
Καλλιεργεί και αναπτύσσει σωστά τη μαθηματική σκέψη τον παιδιού και τον εμπεδώνει, κατά τον καλύτερο τρόπο, την ύλη κάθε μαθήματος.
Καλύπτει πλήρως και συμπληρώνει μεθοδικά το σχολικό βιβλίο, για ευκολότερη και καλύτερη αφομοίωση της διδασκόμενης ύλης.
Περιέχει πάρα πολλές εμπεδωτικές, πρωτότυπες και έξυπνες ασκήσεις και πολλά προβλήματα για κάθε μάθημα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας