*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ηλεκτρονική σχεδίαση ενδυμάτων με Corel Draw

"Mode Zeichnen mit Corel Draw" (Πρωτότυπος τίτλος στα γερμανικά)

Συγγραφή: ·Bettina Wirschun
Μετάφραση: · Παναγιώτα Ψαλλίδα
Επιμέλεια: ·Βαρβάρα Κασσελούρη
Έκδοση: 2009 από "Ευρωπαϊκές Τεχνολογικές Εκδόσεις"
Σελ.:188 (29χ21), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-331-433-1


Θέμα: "Μόδα" "Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Γραφικά"

Στο βιβλίο, στο πρώτο μέρος εξηγούνται οι βασικές λειτουργίες του Corel Draw, ώστε να αποκτήσει ο αναγνώστης ορισμένες βασικές γνώσεις για το πρόγραμμα σε περίπτωση που δεν το έχει ξαναχρησιμοποιήσει. Έτσι ακόμα και οι αρχάριοι στον τομέα του ηλεκτρονικού σχεδίου μπορούν να εξοικειωθούν με το πρόγραμμα αυτό.

Στο δεύτερο μέρος εξηγείται βήμα-βήμα η διαδικασία ενός σχεδίου μόδας. Ξεκινάμε με το απλούστερο ρούχο, ένα κοντομάνικο φανελάκι, που από σχεδιαστικής άποψης αποτελείτε από λίγες ευθείες γραμμές και καμπύλες. Με μικρές παραλλαγές του αρχικού σχεδίου προκύπτει μια μικρή κολεξιόν αθλητικών ενδυμάτων.

Έπειτα, προχωράμε στην τρισδιάστατη σχεδίαση πάνω σε φιγουρίνια. Εδώ αναπαριστάνονται βασικά μοντέλα με διαφορετικές λεπτομέρειες. Σημαντικό μέρος του βιβλίου αποτελούν και τα τεχνικά σχέδια σε διάφορες κλίμακες.

Στο τέλος, περιγράφονται οι τρόποι αναπαράστασης διαφόρων υφασμάτων στα σχέδια μόδας.
Με όλες αυτές τις γνώσεις, μπορείτε να δημιουργήσετε πολύ ρεαλιστικά σχέδια μόδας.

Οι οδηγίες βήμα-βήμα και οι πολλές εικόνες θα σας βοηθήσουν στην κατανόηση της λειτουργίες και της χρήσης του προγράμματος.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας