*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Αντλία

Θεωρία, εφαρμογές


Συγγραφή: ·Γιώργος Φελώνης
Έκδοση: Ιούνιος 2009 από "Παπασωτηρίου"
Σελ.:294 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7182-41-3


Θέμα: "Υδραυλική" "Υδραυλικά έργα"

Το παρόν βιβλίο απευθύνεται στους τεχνικούς όλων των βαθμίδων (τεχνίτες - σπουδαστές - φοιτητές - τεχνολόγους και διπλωματούχους μηχανικούς). Πρόκειται για μια εργασία που έχει ως στόχο να βοηθήσει τόσο ο χρήστης όσο και ο συντηρητής και ο μελετητής. Έγινε προσπάθεια να παρουσιαστούν και επεξηγηθούν κάποιες έννοιες που διέπουν τις αντλίες με απλό και όχι απλοϊκό τρόπο. Η εμπειρία πολλών δεκαετιών πάνω στο αντικείμενο: αντλίες - αντλιοστάσια με έκαναν να γνωρίσω και να καταλάβω τις καθημερινές αδυναμίες όλων των εμπλεκομένων με αυτό το αντικείμενο, να τις καταγράψω και μέσω αυτού του βιβλίου να τις αποσαφηνίσω, ώστε να είναι προσιτές και κατανοητές από τους τεχνικούς όλων των βαθμίδων.

Επειδή η επιλογή και η χρήση κάθε αντλίας είναι συνδεδεμένες με κάποιο, απλό ή όχι, δίκτυο σωληνώσεων κρίθηκε απαραίτητο να συμπεριληφθεί και ένα μικρό κεφάλαιο για τις σωληνώσεις, εξαρτήματα και ιδιοσυσκευές που συνήθως συνυπάρχουν σε μία υδραυλική εγκατάσταση. Έγινε προσπάθεια να δοθεί μεγαλύτερη βαρύτητα σε πρακτικούς τρόπους επιλογής και γενικά μελέτης των αντλιών παρά σε θεωρητικές γνώσεις οι οποίες μπορούν να αναζητηθούν σε υπάρχοντα αξιόλογα και αξιόπιστα συγγράμματα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας