*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Νέες και δυνατές για πάντα

Γυρίστε πίσω το χρόνο με ένα επαναστατικό πρόγραμμα γυμναστικής

"Strong Women Stay Young" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Miriam E. Nelson ·Sarah Wernick
Μετάφραση: ·Χριστίνα Ελιασά
Έκδοση: Ιούνιος 2009 από "Modern Times"
Σελ.:269 (23χ15), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-691-491-7


Θέμα: "Γυμναστική"

Η διάσημη διατροφολόγος Miriam E. Nelson υλοποίησε μια μακρόχρονη έρευνα, η οποία δημοσιεύτηκε στην Journal of the American Medical Association. Ύστερα από ένα πρόγραμμα μυϊκής ενδυνάμωσης διάρκειας δύο μόλις εβδομάδων, οι γυναίκες που είχαν λάβει μέρος σε αυτό -35-92- χρόνων διαπίστωσαν σημαντική βελτίωση της εικόνας τους. Είχαν χάσει βάρος και το σώμα τους είχε γίνει σφριγηλό. Η απώλεια οστικής μάζας είχε, επίσης, σε μεγάλο βαθμό περιοριστεί. Η ενέργεια και η φυσική τους κατάσταση είχαν βελτιωθεί θεαματικά, όπως και η ευλυγισία και η ισορροπία τους. Κανένα άλλο πρόγραμμα μέχρι τότε -ανεξάρτητα από το αν περιλάμβανε δίαιτα, ιατρική θεραπεία ή αεροβική άσκηση- δεν είχε καταφέρει κάτι ανάλογο.
Το βιβλίο αυτό αποκαλύπτει πώς μια γυναίκα μπορεί να πετύχει όλα τα παραπάνω στο σπίτι της, ακολουθώντας ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις δικές της ανάγκες. Μεταξύ άλλων η έκδοση περιλαμβάνει:
- ενημέρωση για τις τελευταίες εξελίξεις σε θέματα που σχετίζονται με τους μυς, τα οστά και τη φυσική κατάσταση·
- οκτώ σετ ασκήσεων που συνοδεύονται από πλούσια εικονογράφηση·
- ποικίλες ασκήσεις για εκγύμναση όλων των μυϊκών ομάδων·
- πλήρες πρόγραμμα ασκήσεων για το γυμναστήριο·
- ένα ενδιαφέρον κεφάλαιο, αφιερωμένο στους άντρες.
Το βιβλίο εμπλουτίζουν τα σχόλια και οι παρατηρήσεις γυναικών που ακολούθησαν το πρόγραμμα της δρος Miriam E. Nelson και ενθουσιασμένες διαπίστωσαν την αποτελεσματικότητά του. Ένα βιβλίο που υπόσχεται να κάνει πραγματικά τη διαφορά.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας