*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Διαβήτης και τρόποι αντιμετώπισής του

Το πρώτο πλήρες πρόγραμμα που έχει αποδειχθεί κλινικά ότι βελτιώνει σημαντικά την ανοχή σας στη γλυκόζη

"Beating Diabetes: The First Complete Program Clinically Proven to Dramatically Improve Your Clucose Tolerance" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·David M. Nathan ·Linad M. Delahanty
Επιμέλεια: ·Γεώργιος Χ. Δημητριάδης
Υπεύθυνος Σειράς: ·Χαράλαμπος Ρούσσος
Έκδοση: Μάιος 2009 από "Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης"
Σελ.:348 (23χ15), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-399-852-4


Θέμα: "Διαβήτης"

Επιτέλους, καλά νέα για τους ανθρώπους που έχουν διαβήτη ή είναι σε κίνδυνο να αναπτύξουν τη νόσο: η ιατρική έρευνα έχει δείξει ότι με σχετικά εύκολες, απλές στην εφαρμογή τους αλλαγές στον τρόπο ζωής, μπορούν να μειώσουν δραματικά τις πιθανότητες για εμφάνιση διαβήτη. Ακόμη πιο αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι οι άνθρωποι με προ-διαβήτη μπορούν να διακόψουν την εξέλιξή του σε διαβήτη τύπου 2 στα αρχικά του στάδια.

Στο νικώντας το διαβήτη, οι αναγνώστες θα ανακαλύφουν το πρώτο πλήρες, ιατρικά αποδεδειγμένο πρόγραμμα για την πρόληψη ή τον έλεγχο του διαβήτη με τίποτε πιο πολύπλοκο από το να κάνουν πιο υγιεινές επιλογές στο φαγητό τους και να αυξάνουν τα επίπεδα δραστηριότητάς τους και την σωματική άσκηση.

- Αναγνωρίζουν τις ανθυγιεινές συμπεριφορές που προάγουν τον διαβήτη.
- Κάνουν σημαντικές και διαρκείς αλλαγές στον τρόπο ζωής που θα τους βοηθήσουν να χάσουν βάρος και θα ομαλοποιήσουν το σάκχαρο στο αίμα τους.
- Αυξήσουν την καθημερινή δραστηριότητα και να αναπτύξουν προγράμματα σωματικής άσκησης που χτυπούν τον διαβήτη και είναι κατάλληλα για την ηλικία τους και το επίπεδο της φυσικής τους κατάστασης.
- Κρατήσουν τα επίπεδα της γλυκόζης στα φυσιολογικά όρια με νόστιμες συνταγές και καθημερινά σχέδια γευμάτων.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας