*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

28 ιστορίες για καληνύχτα

"28 Good Night Stories" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Bruno Hächler ·Hubert Flattinger ·Karl Rühmann ·Heinz Janisch ·Bernhard Costa ·Waltraud Egitz ·Catherine Metzmeyer ·Brigitte Weninger ·Franz Noser ·Ute Messner ·Jan C. Schliephack ·Géraldine Elschner ·Peter Norden (Συλλογικό έργο)
Μετάφραση: ·Ιωάννα Μεϊτάνη
Εικονογράφιση: ·Eve Tharlet
Ανθολογία: ·Brigitte Weninger
Έκδοση: Ιανουάριος 2009 από "Εκδόσεις Πατάκη"
Σελ.:128 (28χ22), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-16-3131-3


Θέμα: "Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα"

Ο γερο-αρκούδος και ο μικρός μαθητευόμενος φύλακας-άγγελος ανάμεσα στα δυο φεγγάρια θα ανταλλάξουν ιστορίες και θα ανακαλύψουν ότι μπορεί σε άλλους να αρέσουν οι ηλιαχτίδες μακαρονάδα και σε άλλους το μέλι, αλλά οι ιστορίες αρέσουν σε όλους: σε αρκούδες, σε αγγέλους, σε παιδιά και σε μεγάλους. Φτάνει να είναι μια ωραία ιστορία.

28 ιστορίες μέσα από τη σύγχρονη ματιά πολλών σημαντικών συγγραφέων και τη μοναδική εικονογράφηση της Εύα Θάρλετ. Ο καθένας καταθέτει τη δική του ιστορία αλλά όλοι συμφωνούν στη μυστική λέξη, ότι δηλοαδή το πιο σημαντικό στη ζωή ειναι...

Ε, δεν θα σας το πω. Θα το μάθετε όταν γεμίσει το φεγγάρι.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας