*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Υδραυλική ανοικτών αγωγών


Συγγραφή: · Παναγιώτης Πρίνος
Έκδοση: Μάρτιος 2009 από "Ζήτη"
Σελ.:319 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-456-148-0


Θέμα: "Υδραυλική" "Μηχανική - Σπουδή και διδασκαλία (Ανώτατη)"

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους φοιτητές Πολιτικούς Μηχανικούς και καλύπτει την ύλη των μαθημάτων "Υδραυλική" και "Υδραυλική Ανοικτών Αγωγών". Επίσης μπορούν να συμβουλευτούν το βιβλίο αυτό όσοι ασχολούνται στην πράξη με θέματα όπως ο σχεδιασμός ανοικτών αγωγών, ο σχεδιασμός οχετών, η αντιπλημμυρική προστασία ποταμών και υδατορευμάτων, η μέτρηση της παροχής στο πεδίο.

Στο βιβλίο παρουσιάζονται αρχικά οι βασικές αρχές της διατήρησης μάζας, ορμής και ενέργειας και οι εφαρμογές τους σε ανοικτούς αγωγούς. Στη συνέχεια αναλύονται τα χαρακτηριστικά της ομοιόμορφης και ανομοιόμορφης ροής σε ανοικτούς αγωγούς και τέλος περιγράφονται θέματα όπως ο σχεδιασμός ανοικτών αγωγών, οχετών, η αντιπλημμυρική προστασία ποταμών και υδατορευμάτων, λεκάνες εκτόνωσης, διάφορες υδραυλικές κατασκευές και μέθοδοι μέτρησης της παροχής στο πεδίο.

Σε κάθε κεφάλαιο υπάρχουν παραδείγματα για την κατανόηση των βασικών εννοιών και για την επίλυση πρακτικών προβλημάτων.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας