*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η τέχνη της ζωής

Ο απλός τρόπος να αποκτάς αυτό που θες


Συγγραφή: · Mark Joυner
Μετάφραση: ·Αναστασία Σενή
Επιμέλεια: · Γιώργος Γιαννούσης
Έκδοση: Μάιος 2010 από "Εμπειρία Εκδοτική"
Σελ.:256 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-417-265-4


Θέμα: "Συμβουλευτική"

Στις σελίδες αυτού του βιβλίου θα ανακαλύψετε:
- Τους σοκαριστικούς τρόπους με τους οποίους κυβερνήσεις, εταιρείες, ακόμα και φίλοι ανταγωνίζονται για να αποκτήσουν λίγο έλεγχο του δικού σας εγκεφάλου.
- Έχετε ποτέ πει από μέσα σας "αυτός ο άνθρωπος είναι τρελός", ακόμα κι αν δεν μπορούσατε να καταλάβετε γιατί; Από τώρα και στο εξής θα μπορείτε να καταλαβαίνετε τι δεν πάει καλά και να εμποδίζετε τέτοιους ανθρώπους από το να σας τρελάνουν κι εσάς.
- Πώς να απελευθερώσετε την εκπληκτική δύναμη του μυαλού σας μαθαίνοντας να πηγαίνετε από το ένα "εγκεφαλικό λειτουργικό σύστημα" στο άλλο, κατά βούληση.
- Μία "γλώσσα προγραμματισμού για τον εγκέφαλο" που θα σας δείξει πώς να χρησιμοποιείτε όλη τη δύναμη του νου σας για να αποκτήσετε τα πράγματα που θέλετε στη ζωή.
- Πώς να προλαμβάνετε σχεδόν όλες τις παρεξηγήσεις και τις συγκρούσεις στις ανθρώπινες σχέσεις.
- Και πώς να αποκτήσετε άμεση πρόσβαση σε ένα αποκλειστικό δωρεάν βοηθητικό πρόγραμμα είκοσι μίας ημερών και ένα πακέτο "Διαχείρισης Προσωπικών Ενεργειών" υψηλής τεχνολογίας.

Σταματήστε να κάνετε κύκλους! Πάρτε στο σπίτι σας την "Τέχνη της ζωής" και πάρτε τον ίσιο δρόμο που θα σας οδηγήσει στη ζωή που μέχρι τώρα ονειρευόσασταν.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας