*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 22,53 €
Ιαπωνική κουζίνα
Σούσι, νουντλ, μίσο, τεμπούρα, τεριγιάκι
"Cooking Japanese" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)
Συγγραφή: ·Charlotte Anderson
Μετάφραση: ·Μπέσσυ Πλακούλα
Φωτογραφία: ·Ian Hofstetter
Έκδοση: Μάρτιος 2009 από "Modern Times"
Σελ.:192 (29χ23), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-691-291-4
Θέμα: "Μαγειρική"
Το πιο δημοφιλές ιαπωνικό πιάτο είναι αναμφισβήτητα το σούσι. Υπάρχουν όμως πολλά ακόμη, ασυνήθιστα μεν για εμάς, αλλά πολύ νόστιμα και λαχταριστά. Οι πρωτότυποι συνδυασμοί, όπως αυτός του ωμού ψαριού με το πικάντικο ρύζι στην περίπτωση του σούσι, αποτελούν τη βάση της ιαπωνικής κουζίνας. Η τεμπούρα, η πάστα μίσο, το σόγιου και το ντάσι πρωταγωνιστούν σε πολλά πιάτα, προσδίδοντας τους μοναδικό άρωμα. Αν λοιπόν θέλετε να φέρετε στο τραπέζι σας την αύρα της Άπω Ανατολής, ξεφυλλίστε την "Ιαπωνική Κουζίνα" και χαθείτε στα μονοπάτια της γεύσης...