*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ανάλυση κατασκευών

Σύγχρονες μέθοδοι με χρήση ηλεκτρονικών υπολογιστών


Συγγραφή: · Πέτρος Κωμοδρόμος
Έκδοση: 2009 από "Παπασωτηρίου"
Σελ.:728 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7182-44-8


Θέμα: "Μηχανική" "Κατασκευές"

Το βιβλίο αυτό περιγράφει μεθόδους γραμμικής ελαστικής στατικής ανάλυσης δομικών κατασκευών με έμφαση στις σύγχρονες μητρωικές μεθόδου. Στόχος είναι η ουσιαστική αξιοποίηση των Η/Υ στην επίλυση προβλημάτων ανάλυσης, διατηρώντας τη δυνατότητα ελέγχου της ορθότητας τόσο των δεδομένων και των μοντέλων προσομοίωσης όσο και των αποτελεσμάτων της επίλυσης. Επιπλέον, παρέχεται μια σύντομη εισαγωγή στη δυναμική ανάλυση των κατασκευών και στις μεθόδους πεπερασμένων στοιχείων.

Το σύγγραμμα αυτό φιλοδοξεί να εξελιχθεί σε ένα χρήσιμο βοήθημα φοιτητών τμημάτων Πολιτικών Μηχανικών ή και Αρχιτεκτονικής, αλλά και επαγγελματιών μηχανικών, οι οποίοι θα ήθελαν να ενημερωθούν για τις σύγχρονες μεθόδους ανάλυσης των κατασκευών, αξιοποιώντας επίσης την πρόοδο και τις δυνατότητες που παρέχουν οι Η/Υ.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας