*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Συστήματα αεροδρομίων

Μελέτη, σχεδιασμός, διαχείριση

"Airport Systems: Planning, Design, and Management" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Richard De Neufville · Amedeo Odoni
Μετάφραση: ·Βούλα Ψαράκη - Καλουπτσίδη
Έκδοση: Δεκέμβριος 2008 από "Παπασωτηρίου"
Σελ.:842 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7182-12-Χ


Θέμα: "Μεταφορές - Μηχανική" "Αερολιμένες"

Οι συγγραφείς του βιβλίου, καθηγητές Richard de Neufville και Amadeo Odoni αξιοποιούν την τεράστια εκπαιδευτική και συμβουλευτική εμπειρία τους για να περιγράψουν με μοναδικό τρόπο τα πολύπλοκα συστήματα των αεροδρομίων, να αναπτύξουν βιώσιμες λύσεις και να τις εξηγήσουν με εύληπτο τρόπο σε αναγνώστες με διαφορετικό επαγγελματικό υπόβαθρο.

Ο συναρπαστικός τρόπος γραφής του βιβλίου και οι πολύτιμες γνώσεις που προσφέρει, το καθιστούν σημαντικό εργαλείο για τις εξελίξεις των αερομεταφορών στον 21ο αιώνα. Το περιεχόμενο καλύπτει ένα ευρύ φάσμα θεμάτων που εκτείνεται από τις θεμελιώδεις αρχές των μεταφορικών συστημάτων ως το λεπτομερή σχεδιασμό των αεροδρομίων. Ανεξαρτήτως των ενδιαφερόντων (μελέτη, σχεδιασμός, πολιτική ή διαχείριση) το βιβλίο συνιστά ένα πλήρως ενημερωμένο και ουσιαστικό σημείο αναφοράς.

Θα αποτελέσει πολύτιμο βοήθημα για τους φοιτητές τμημάτων Πολιτικών Μηχανικών, Αρχιτεκτονικής, Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης Επιχειρήσεων αλλά και για όσους/όσες ενδιαφέρονται για το σχεδιασμό, την ανάπτυξη, την οργάνωση, τη διαχείριση και τη λειτουργία των σύγχρονων αεροδρομίων.

Το βιβλίο συνδυάζει με εξαιρετικά περιεκτικό τρόπο την παρουσίαση των εννοιών με παραδείγματα από τον πραγματικό κόσμο. Αντλεί και εφαρμόζει γνώσεις και μεθόδους από τη θεωρία αποφάσεων, την επιχειρησιακή έρευνα και τη χρηματοπιστωτική λειτουργία χωρίς να απαιτεί εξειδικευμένες γνώσεις από τους αναγνώστες. Εξετάζει όλα τα ζητήματα που αφορούν τα αεροδρόμια και μυεί τον αναγνώστη σε ένα ευρύ φάσμα εμπορικών θεμάτων και πολιτικών που απασχολούν τους διαχειριστές των αεροδρομίων, τις αεροπορικές εταιρείες, τους λοιπούς χρήστες αλλά και τους πολίτες.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας