*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Πρακτικές οδηγίες εκτέλεσης ειδικών οικοδομικών εργασιών

Επενδύσεις επιφανειών, βαφές, ψευδοροφές, τζάκια, πισίνες


Συγγραφή: ·Νίκος Γ. Παπαχαραλάμπους
Έκδοση: Δεκέμβριος 2008 από "Παπασωτηρίου"
Σελ.:356 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7182-31-6


Θέμα: "Οικοδομική" "Κατασκευές"

Σήμερα που το βοιωτικό επίπεδο του Έλληνα είναι αρκετά υψηλό οι ένοικοι των διαφόρων κατοικιών επιδιώκουν να ζουν σε ένα περιβάλλον που να είναι γενικά ευχάριστο και ελκυστικό.

Έτσι, ειδικές κατασκευές, που προηγούμενα θεωρούνταν προνόμιο μόνο των ανώτερων οικονομικά τάξεων, όπως π.χ. επενδύσεις επιφανειών με πολύ καλύτερα υλικά από αυτά των βαφών, τοποθετήσεις ψευδοροφών, κατασκευή τζακιών στους χώρους υποδοχής και κυρίως κολυμβητικών δεξαμενών, δεν αποτελούν προνόμιο μόνο αυτών των τάξεων.

Στο βιβλίο αυτό ασχολούμαστε ιδιαίτερα με τις παραπάνω κατασκευές και καταβάλλεται προσπάθεια να γίνει κατανοητός ο τρόπος που θα εκτελεστούν αυτές οι κατασκευές και από τους ιδιοκτήτες - ιδιώτες ώστε να μπορέσουν αυτοί, με τη βοήθεια πάντοτε των συμβούλων μηχανικών τους, να επιλέξουν τα κατάλληλα και απαραίτητα για την περίπτωση τους υλικά και να υλοποιηθούν σωστά τις επιθυμίες τους.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας