*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Διασφάλιση ποιότητας τροφίμων
HACCP, ISO 9000:2000
Συγγραφή: · Γιάννης Τσακνής
Έκδοση: 2008 από "Παπασωτηρίου"
Σελ.:360 (24χ17), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-7182-32-4
Θέμα: "Τροφή - Τεχνολογία" "Ποιοτικός έλεγχος - Πρότυπα"
Σκοπός του παρόντος εγχειριδίου είναι να δώσει σε συντομία τις απαραίτητες θεωρητικές γνώσεις για την κατανόηση των Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας και Ασφάλειας των Τροφίμων και στη συνέχεια να επικεντρωθεί σε παραδείγματα εφαρμογής τους με μελέτες περιπτώσεων (case studies), συμβάλλοντας στην αφομοίωση του συστήματος από τον αναγνώστη. Επίσης, έχει σαν στόχο να βοηθήσει τα στελέχη των επιχειρήσεων τροφίμων στην ανάπτυξη ενός επιτυχούς και αποτελεσματικού συστήματος HACCP με ελάχιστο κόστος.
(2025) Ισορροπημένη επιλεκτική διατροφή για μακροζωία, Εκδόσεις Τζιόλα
(2025) Οργανοληπτικός έλεγχος τροφίμων, Εκδόσεις Τζιόλα
