*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ίνδιον, το χαμένο ιχνοστοιχείο

Το ανακαλυφθέν συμπλήρωμα για ζωντανή υγεία


Συγγραφή: ·Robert Lyons
Μετάφραση: · Ιφιάνασσα Καραμπάτσου
Έκδοση: 2004 από "Τάδε Έφη"
Σελ.:80 (17χ12), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-87849-3-Χ


Θέμα: "Υγεία"

Από μακρόν θεωρούμενο μη αναγκαίο λόγω της ολίκης απουσίας του από την διατροφική αλυσίδα, το Ίνδιο υπόσχεται να πει το "καλώς ήλθες" στην ανάκτηση της Υγείας ενός γηράσκοντος πληθυσμού.

Η σύγχρονη έρευνα αποδεικνύει ότι το γήρας συσωρεύται λόγω της ελαττωμένης παραγωγής σημαντικών ορμονών καθώς κάποιος μεγαλώνει.

Το Ίνδιο φαίνεται να αντισταθμίζει αυτή την φυσική κατάσταση της ενέργειας με την διέργεση παραγωγής ενός καταρράκτου ορμονών πάλι προς τα νεανικά επίπεδα. Εντός ημερών, οι καταναλωτές αναφέρουν αυξημένη ενέργεια, καλλίτερη όραση, πιο άνευ ο ύπνο, πιο πολύ μυϊκή δύναμη, αυξημένη αντοχή και δραματική απελευθέρωση από μυριάδες προβλήματα υγίειας που τους είχαν καταπλακώσει για χρόνια.

Τό Ίνδιο δίνει την ικανότητα να πούμε κάθε μέρα "αισθάνομαι νεώτερος από την προηγούμενη μέρα".
Ο Dr Lyons αποκαλύπτει τι χρειαζόμαστε να ξέρουμε γι' αυτό το μέταλλο που βελτιώνει την υγεία μας τόσο πολύ, τα πλεονεκτήματα, πως να το χρησιμοποιήσουμε, πού να τα βρούμε και πιο πολλά....

Η Δρ. Καραμπάτσου ως συνεργάτης και εισαγωγεύς του συμπληρώματος Ινδίου, έχει μεγάλη εμπειρία στην χρήση του και βεβαιώνει την αποτελεσματικότητα του.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας