*Αποστολή σε 2-4 εργάσιμες μέρες
Τιμή Λεμόνι: 9,50 €
Η ελιά
Ποικιλίες, καλλιέργεια, προϊόντα
"Coltivare l'olivo e utilizzarne i frutti" (Πρωτότυπος τίτλος στα ιταλικά)
Συγγραφή: ·Adriano Del Fabro
Μετάφραση: ·Βασίλης Περάκης
Επιμέλεια: · Μαριάννα Ψύχαλου
Έκδοση: Φεβρουάριος 2009 από "Ψύχαλος"
Σελ.:103 (20χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-8455-57-Χ
Θέμα: "Ελαιοκομία"
Από τη στιγμή της φύτευσης μέχρι τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών της, η ελιά έχει τις δικές της καλλιεργητικές απαιτήσεις προκειμένου να δώσει μια ικανοποιητική και ποιοτική σοδιά. Στον μικρό οδηγό με τίτλο "Η Ελιά" καταγράφονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με:
- Τις ποικιλίες
- Τον πολλαπλασιασμό
- Το κλάδεμα
- Τη λίπανση
- Τις καλλιεργητικές φροντίδες
- Τη φυτοπροστασία
- Τη συλλογή και την επεξεργασία των καρπών
- Την παραγωγή ελαιόλαδου
Και για τους καλοφαγάδες καλλιεργητές, στις τελευταίες σελίδες του βιβλίου παρατίθονται υπέροχες συνταγές για σπιτικές ελιές και μεσογειακά πιάτα με ελαιόλαδο.