*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο ανθρώπινος πόνος

"Εν τω κόσμω θλίψιν έξετε, αλλά θαρσείτε, εγώ νενίκησα τον κόσμον" (Ιωάν. 16,33)


Συγγραφή: · Παναγιώτης Μαρεντάκης
Έκδοση: Ιανουάριος 2009 από "Ιδιωτική Έκδοση"
Σελ.:143 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο


Θέμα: "Θάνατος - Ορθόδοξη Ανατολική Εκκλησία"

[...] Το ανά χείρας πόνημα του αγαπητού φίλου και αδελφού Παναγιώτου Μαρεντάκη διατυπώνει την Εκκλησιαστικήν μας παράδοση και τη θεολογική σκέψη πώς να αντιμετωπίζομεν το μυστήριον του θανάτου και ομολογουμένως ο τρόπος παρουσιάσεως και διατυπώσεως αγγίζει του αναγνώστου την ψυχήν ιδιαιτέρως δε, όταν υπάρχει προσφάτως γεγονός θανάτου προσφιλούς προσώπου και δη νέου.
Προτείνω λοιπόν ανεπιφυλάκτως και κριτικώς να μελετηθεί το βιβλίο αυτό καθώς έχει συμπεριλάβει πολλά στοιχεία της πατερικής παραδόσεως τα οποία ημπορούν να απαλύνουν τον πόνο κάθε ανθρώπου όταν ευρίσκεται έμπροσθεν του μυστηρίου του θανάτου και βεβαίως το σπουδαιότερον να προετοιμάζει τον εαυτόν του δια το ταξίδι αυτό που ούτε ο Χριστός ως άνθρωπος απέφυγε.
[...]
(από τον πρόλογο του βιβλίου)

(2009) Ο Γέροντας Θεοδόσιος, Ιδιωτική Έκδοση

(2007) Ευμένιος ο Γέροντας της Κρήτης, Ιδιωτική Έκδοση

(2006) Το ταξίδι της ψυχής, Ιδιωτική Έκδοση

(2003) Το πρόβλημα της σωτηρίας των εκτός της Εκκλησίας, Ιδιωτική Έκδοση

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας