*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Νεράιδες, ξωτικά κι άλλα πλάσματα μαγικά


Συγγραφή: ·Robert Sabuda ·Matthew Reinhart
Μετάφραση: · Φίλιππος Μανδηλαράς
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2008 από "Εκδόσεις Πατάκη"
Σελ.:14 (25χ20), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-16-2935-1


Θέμα: "Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα"

Έλα να πάμε μαζί στο μαγικό κόσμο των νεράιδων, όπου όλα είναι δυνατά! Έλα να συναντήσουμε την όμορφη βασίλισσα Τιτάνια, να μπούμε στον κόσμο των νυμφών, των ξωτικών, των μονόκερων και των πνευμάτων που φροντίζουν τη φύση γύρω μας. Πρέπει όμως να προσέχουμε τα πονηρά, κακότροπα ξωτικά αλλά και τις νεράιδες, που θα μας κάνουν να ξεχάσουμε στον κύκλο του μαγικού χορού τους!

Μια ματιά που θα σας κόψει την ανάσα στον παραδοσιακό κόσμο των νεράιδων και της μαγείας, με πάνω από τριάντα μοναδικές εικόνες που ξεπετάγονται, από τους δημιουργούς της συναρπαστικής σειράς "Προϊστορική Εγκυκλοπαίδεια".

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας