*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Πώς να ξεπεράσετε το παιδικό τραύμα

Οδηγός αυτοβοήθειας με τη χρησιμοποίηση των γνωστικών-συμπεριφορικών τεχνικών (Γ.Σ.Τ.)

"Overcoming Childhood Trauma" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: · Helen Kennerley
Μετάφραση: ·Ντόρα Λαΐνη - Ζαγκούρογλου
Επιμέλεια: · Παναγιώτης Σ. Κορδούτης · Μαρία Α. Καΐλα
Έκδοση: Δεκέμβριος 2008 από "Ατραπός"
Σελ.:307 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-459-060-Χ


Θέμα: "Ψυχοθεραπεία"

Η Γνωστική - Συμπεριφορική Θεραπεία (ΓΣΘ) θεραπεύει τις συναισθηματικές διαταραχές αλλάζοντας τα αρνητικά μοντέλα της σκέψης. Έχει πια καθιερωθεί διεθνώς σαν μια μέθοδος-κλειδί για τη βοήθεια αντιμετώπισης χρόνιων καταστάσεων, όπως η αγωνία, η κατάθλιψη, οι κρίσεις πανικού, ο εθισμός στον τζόγο, η ανορεξία και η βουλιμία, καθώς και άλλες ψυχολογικές διαταραχές.

Το εγχειρίδιο "Πώς να Ξεπεράσετε Το Παιδικό Τραύμα" είναι ένα εγχειρίδιο αυτοβοήθειας για όσους έχουν υποστεί κακοποίηση στην παιδική ηλικία και παλεύουν σήμερα με το φορτίο που τους άφησε. Η κακοποίηση στην παιδική ηλικία, είτε πρόκειται για συναισθηματική, είτε για φυσική, είτε για σεξουαλική κακοποίηση, μπορεί να αποτελέσει πηγή μεγάλων δυσκολιών για πολλούς ανθρώπους. Το βιβλίο αυτό θα βοηθήσει τον πάσχοντα να κατανοήσει τις σχέσεις μεταξύ των τραυμάτων του παρελθόντος και των προβλημάτων του σήμερα και θα προσφέρει τρόπους για τον έλεγχο αυτών των προβλημάτων, επιτρέποντας στον αναγνώστη να αντιμετωπίσει τις παρεισφρέουσες αναμνήσεις και τις αλλαγές διάθεσης, και να χτίσει καλύτερες σχέσεις στην ενήλικη ζωή του.

- Περιλαμβάνει εισαγωγή σης αρχές και στη φύση του παιδικού τραύματος
- Περιλαμβάνει πλήρες πρόγραμμα αυτοβοήθειας και φύλλα αρχείου και ελέγχου
- Βασίζεται πάνω σε κλινικά αποδεδειγμένες τεχνικές γνωστικής θεραπείας.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας