*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ο άγνωστος Πατροκοσμάς

Οι συγκλονιστικές αποκαλύψεις από τις ερμηνείες των διδαχών και προφητειών του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού


Συγγραφή: · Άγγελος Π. Σακκέτος
Έκδοση: Νοέμβριος 2008 από "Εκδόσεις Σακκέτου"
Σελ.:623 (21χ14), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-89701-2-1


Θέμα: "Προφητείες - Ερμηνεία και κριτική"

"... Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι, ότι και το νέο αυτό έργο του κ. Σακκέτου διεισδύει άνετα και στον χώρο της λογιοσύνης, αλλά προ πάντων στα λαϊκά στρώματα, ποσφέροντας πλούσιο υλικό που συνέλεξε ο φιλότιμος συγγραφέας, ώστε το όλο (έργο) να λαμβάνει τον χαρακτήρα ενός
"εθνικού ευαγγελίου", που με ένα ιδιότυπο "κηρυγματικό" τρόπο αγγίζει σύγχρονες ανοικτές πληγές στο σώμα του Έθνους και της κοινωνίας, καυτηριάζοντας ή επουλώνοντάς τες, σε εσχατολογικό πλαίσιο, πιστός στο πνεύμα του Πατροκοσμά.

Ο κ. Σακκέτος τιμά με το έργο του αυτό επάξια τον Μεγάλο Προφήτη και Διδάσκαλο του Γένους / Έθνους, αληθινό "αρχέτυπο" του Νεωτέρου Ελληνισμού, όπως Εκείνος τον ήθελε, και παράλληλα τιμάται ο ίδιος ο συγγραφέας από την Μεγάλη Μορφή, που αναδύεται συνεχώς πατρικά, στοργικά, νουθετιστικά στις σελίδες του βιβλίου..."

(Πρωτοπρεσβύτερος Γεώργιος Δ. Μεταλληνός, Ομότιμος Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών)

(2008) Παπουλάκος, Εκδόσεις Σακκέτου

(2007) Το χειρόγραφο του Ιησού, Εκδόσεις Σακκέτου

(2002) Οι δολοφόνοι της ιστορίας, Λιακόπουλος

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας