*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Ερωτιδέας


Συγγραφή: ·Περικλής Χειλάς
Επιμέλεια: · Γιώργος Χρονάς
Έκδοση: Νοέμβριος 2008 από "Ιανός"
Σελ.:40 1, ISBN: 960-7827-94-5


Θέμα: "Νεοελληνική ποίηση" "Τραγούδια, Ελληνικά"

Ο "Ιανός" κυκλοφορεί τον πρώτο του δίσκο, με την νέα δισκογραφική δουλειά του Περικλή Χειλά με τίτλο "Ερωτιδέας". Ο Περικλής Χειλάς πλαισιωμένος από μια ομάδα κορυφαίων μουσικών έχει την πρόθεση -μαζί με τους συνεργάτες τους- να μας ταξιδέψει σε εκείνους τους μυστικούς τόπους που χρόνια τώρα ζουν εξόριστα το όνειρο και η αληθινή συγκίνηση.

Συμμετέχουν οι μουσικοί: Τάκης Φαραζής (πιάνο), Voislav Ivanivich (κιθάρες, ηλεκτρική-κλασική), Πέτρος Βαρθακούρης (μπάσο), Μιχάλης Πορφύρης (τσέλο), Γιάννης Φλωράς (ντραμς-κρουστά), Διονύσης Βαρβιτσιώτης (βιολί).

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας