*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Η εγκυκλοπαίδεια για τους δεινόσαυρους και την προϊστορία

"L'encyclopédie de l'imagerie: La classe dinosaures & préhistoire" (Πρωτότυπος τίτλος στα γαλλικά)

Συγγραφή: ·Jacques Delaroche ·Sylvie Deraime
Μετάφραση: ·Τζένη Κωνσταντίνου
Εικονογράφιση: ·Gian Paolo Faleshini ·Franco Tempesta ·Marie - Christine Lemayeur ·Bernard Alunni ·Giampietro Costa ·Filippo Pietrobon ·Alessandro Baldanzi
Έκδοση: Σεπτέμβριος 2008 από "Modern Times"
Σελ.:173 (26χ21), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-441-986-2


Θέμα: "Εγκυκλοπαίδειες και λεξικά - Βιβλία για παιδιά" "Δεινόσαυροι - Βιβλία για παιδιά"

Η σειρά "Εικόνες" φέρνει κοντά στους μικρούς αναγνώστες μια χρήσιμη εγκυκλοπαίδεια για την προϊστορία, ένα έργο πλήρες, με πολλές πληροφορίες για όλα τα θέματα που αφορούν τον προϊστορικό άνθρωπο και το περιβάλλον του.
Τα παιδιά μαθαίνουν τα είδη των δεινόσαυρων και τα χαρακτηριστικά τους, ενώ παράλληλα παρακολουθούν βήμα βήμα τον αγώνα του πρωτόγονου ανθρώπου να προσαρμοστεί και να κυριαρχήσει στο περιβάλλον του. Έτσι τα παιδιά έχουν πλέον έναν πολύτιμο σύμβουλο που τα βοηθάει να κατανοήσουν καλύτερα την εξέλιξη της ζωής στη Γη.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας