*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Conn's Σύγχρονη θεραπευτική

"Conn's Current Therapy" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Συγγραφή: ·Robert E. Rakel ·Edward T. Bope (Συλλογικό έργο)
Επιμέλεια: ·Χριστόδουλος Ι. Στεφανάδης
Έκδοση: Οκτώβριος 2008 από "Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης"
Σελ.:944 (29χ22), Σκληρό εξώφυλλο, ISBN: 960-399-457-Χ


Θέμα: "Ιατρική"

Αν η διάγνωση είναι η ομορφιά της ιατρικής, η θεραπευτική είναι σίγουρα η τέχνη της, ο κεντρικός της πυρήνας και η κατακλείδα στην οποία στοχεύει. Από το μάγο της φυλής έως τον σύγχρονο μικροχειρουργό, η θεραπευτική στηρίζεται στην καλή γνώση της παθολογίας και της φαρμακολογίας, αλλά και στην θεραπευτική συμμαχία που εδραιώνει ο ιατρός με τον ασθενή του.

Η σημαντικότερη πρόκληση για ένα βιβλίο θεραπευτικής είναι η ισορροπία μεταξύ των ταχύτατων εξελίξεων της ιατρικής επιστήμης και των κλασσικών πια θεραπευτικών μεθόδων, που, εκτός της ιστορικής τους αξίας, έχουν και σημαντική διδακτική αξία. Η σύγχρονη θεραπευτική του Conn είναι ένα βιβλίο που χτίζει πάνω στην παραδοσιακή θεραπευτική αντλώντας από τις σύγχρονες γνώσεις και πρακτικές έγκριτων επιστημόνων. Με σαφήνεια και επιστημονική αρτιότητα, μεταφέρει αυτόν τον συγκερασμό πρακτικών στις νέες γενιές επιστημόνων, δίνοντας ένα πολύτιμο μάθημα, που συχνά ξεχνάμε: η εξέλιξη της επιστήμης της θεραπευτικής, όσο κι αν στηρίζεται σε καινοτόμα μυαλά, δεν είναι μια παρθενογενετική διαδικασία- και γι' αυτό ακριβώς χρειάζεται σε βάθος μελέτη και κριτική αξιολόγηση της κλινικής μας εμπειρίας.

Το βιβλίο αυτό, ακολουθώντας την μακρά παράδοση των παλιότερων εκδόσεων, αποτελεί πολύτιμη προσθήκη στην βιβλιοθήκη όχι μόνον των φοιτητών της ιατρικής, αλλά και όλων εμάς που ασκούμε την κλινική ιατρική. Απευθύνω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους όσους ασχολήθηκαν με την απόδοση του βιβλίου αυτού στην Ελληνική, την επιστημονική επιμέλεια του έργου, αλλά και με το εικαστικό του μέρος, το οποίο είναι αρτιότατο.

(από τον πρόλογο της ελληνικής έκδοσης του Χριστόδουλου Στεφανάδη, καθηγητή καρδιολογίας)

(2007) Conn's Σύγχρονη θεραπευτική, Ιατρικές Εκδόσεις Π. Χ. Πασχαλίδης

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας