*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Άτλας της νόσου του Alzheimer

"Atlas of Alzheimer's Disease" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Μετάφραση: ·Ηλίας Δημητριάδης ·Γεώργιος Κόμης
Επιμέλεια: ·Howard H. Feldman · Σωκράτης Γ. Παπαγεωργίου
Έκδοση: Απρίλιος 2008 από "Mendor Editions S.A."
Σελ.:139 (29χ22), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-89988-2-4


Θέμα: "Ιατρική" "Ασθένειες"

"Ο ανά χείρας εικονογραφημένος άτλαντας ξεκινά με μια ιστορική αναδρομή της άνοιας, όπως ιχνηλατήθηκε στη διάρκεια των χιλιετιών, θέτοντας έτσι τη βάση για την εξέλιξη της δικής μας, πιο λεπτομερούς κατανόησης. Συνεχίζει με την επιδημιολογία, τη διάγνωση, την παθολογία και τη νευροπαθολογία. Τέλος, ολοκληρώνεται με μια ανασκόπηση για την πρόληψη της νόσου και με μια μελλοντολογική ματιά για την εξέλιξη της νόσου του Alzheimer.

Το βιβλίο αυτό περιγράφει με τρόπο εύστοχο και κατανοητό όλες τις πτυχές αυτού του ιδιότυπου νευρολογικού νοσήματος και καλύπτει όλο το φάσμα των προβλημάτων που αφορούν τη συχνότητα, την κλινική έκφραση, τις αλλοιώσεις των εγκεφαλικών δομών, την πρόληψη και την θεραπεία.

Οι συγγραφείς του βιβλίου έχουν προχωρήσει σε μια υψηλού επιπέδου ανασκόπηση των σημερινών υποθέσεων εργασίας, των διαγνωστικών προσεγγίσεων και των θεραπειών της ΝΑ. Οι πολυάριθμοι πίνακες και οι απεικονίσεις βοηθούν στην κατανόηση των επιστημονικών δεδομένων με τρόπο εύληπτο και παραστατικό, διευκολύνοντας την μετάδοση της γνώσης σε γιατρούς, στους υπόλοιπους επαγγελματίες υγείας, αλλά και στους ασθενείς και στις οικογένειές τους."

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας