*Ενδέχεται κάποια βιβλία που δεν είναι σε απόθεμα στο βιβλιοπωλείο να προκύψουν ως εξαντλημένα στον εκδότη τους, στην περίπτωση αυτή θα λάβετε ενημέρωση εντός 2 ημερών

Πειρατολογία

Μυστικοί κώδικες

"Pirateology: Gode Writing Kit" (Πρωτότυπος τίτλος στα αγγλικά)

Μετάφραση: · Φίλιππος Μανδηλαράς
Εικονογράφιση: ·Ian Andrew ·Anne Yvonne Gilbert ·Helen Ward
Έκδοση: Αύγουστος 2008 από "Εκδόσεις Πατάκη"
Σελ.:30 (31χ24), Μαλακό εξώφυλλο, ISBN: 960-16-2847-9


Θέμα: "Παιδικές δραστηριότητες" "Παιδικά βιβλία, Μεταφρασμένα" "Πειρατές"

Στο σεντούκι του γενναίου πλοιάρχου Γουίλλιαμ Λάμπερ βρέθηκε το κουτί αυτό, που περιέχει όλα τα μυστικά της κρυπτογράφησης. Το ιδανικό εργαλείο για όλους τους υποψήφιους κυνηγούς πειρατών! Αυτός που θα το χρησιμοποιήσει σωστά, θα μπορέσει να αποκρυπτογραφήσει μια μεγάλη ποικιλία από πειρατικούς κώδικες, κι έτσι να καθαρίσει τις θάλασσες και τις ακτές από τους απαίσιους πειρατές που εμποδίζουν την ελεύθερη ναυσιπλοΐα.

Το βιβλιοπωλείο "Λεμόνι"

Ξεκίνησε την λειτουργία του τον Μάιο του 1998. Βρίσκεται στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας στην περιοχή του θησείου, στον πεζόδρομο της οδού Ηρακλειδών. Επιλέγει πάντα τους καλύτερους τίτλους απο την ελληνική βιβλιογραφία και τις νέες εκδόσεις. Διαθέτει άρτια ενημέρωση στην ποίηση στη φιλοσοφία και στη λογοτεχνία και οργανώνει σε τακτά διαστήματα παρουσιάσεις βιβλίων από συγγραφείς, καθώς και εκθέσεις εικαστικών καλλιτεχνών. Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα ενημερώνεται από εμάς τους ίδιους.

Όροι Χρήσης - Ασφάλεια Συναλλαγών - Πολιτική επιστροφών

Επικοινωνία

  • ΤΗΛ.:210 3451390

  • ΦΑΞ.:210 3451910

  • Email: books@lemoni.gr

  • Διεύθυνση:
    Ηρακλειδών 22, Θησείο 118 51, Αθήνα

Ωράριο βιβλιοπωλείου

ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
09.30 π.μ - 21.30 μ.μ,

ΣΑΒΒΑΤΟ
09.30 π.μ - 18.00 μ.μ

Ακολουθήστε μας